(null)

(null)

(null)

Idag har jag farit och flängt över hela Skåne. Först jobb som vanligt och sedan bilen norrut i ovädret mot Ängelholm. Där träffade jag min härliga Neurolog, kollade över min migränmedicin och fick botox i pannan. Sedan snabbt tillbaka till Helsingborg för att ta tåget till Malmö. Jag gillar inte att köra den sträckan, det är alltid en massa olyckor och stopp. Nere i Malmö hade jag en tid på Pi42 Unapologetic Beautycare  där jag gör den laserbehandling som fått min hy att börja stråla. Idag hade jag tid för en annan behandling som jag har funderat på i flera år men inte riktigt vågat. Nämligen en tear trough behandling som tar bort mörka ringar under ögonen. Har ni hört talas om det? Jag har "medfödda" håligheter under ögonen som ger skuggor, något som jag är väldigt medveten om. Det är så jag ser ut, det är inte hela världen men om jag ska piffa till något i mitt ansikte så skulle det vara det så jag slipper använda så mycket concealer och ljusreflekterande smink jämnt. Jag gillar att vara utan smink eller naturligt sminkad men känner mig trött och sliten och kan även få kommentarer om detta om jag går utan. Inte så kul om man redan är medveten faktiskt! Läkaren som jobbar på Pi42 är förutom läkare i estetisk medicin även ögonläkare och jag har ställt 1000 frågor så jag kände mig trygg hos henne. 
Så, nu känns det gött att jag tog beslutet för mig själv. Jag är jättenöjd med resultatet, jag såg genast mycket piggare ut. Men jag vill vänta och se så att stickmärken och ev svullnad lägger sig innan jag visar efterbilder så att det blir så rättvist som möjligt. Den sista bilden är iaf på mig och Vincent, ca 4 timmar efter behandlingen. Men som sagt, före och efterbilder kommer! I riktigt finfina och osminkade vinklar! I nästa inlägg ska jag också förklara lite mer ingående vad man gör!
Anonym

Vad intressant. Har själv läst lite om den behandlingen men är lite rädd för att gå på injektioner. Har alltid varit mörk runt ögonen och är van vid det så får nog fundera lite till :) ska bli intressant att läsa hur det gick till sen.

Svar: Ja det är ju lite läskigt och det är rätt att vara på sin vakt när det är nått som kan förändra hur man ser ut. Jag hoppas jag kan ge en bra förklaring! Kram!
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Vad härligt att få lyxa om sig själv lite! Mer sånt behövs för oss alla :) Jag undrar hur du lyckades att få din botox på recept? Jag har själv extrem huvudvärk varje dag och Ipren/alvedon hjälper inte.. Att jobba mindre och dra ner på stress hjälper inte heller. Tänker att jag vill prova allt nu, värken tar över vardagen. 🙁

Svar: Jag gick via vården, remisser till neurolog och fick diagnos av en neurolog som är specialist på huvudvärk. Det tog 20 år för att bli tagen seriöst. Det är min neurolog som ger mig injektionerna var 3:e månad. Jag äter utöver det 2 andra (bland annat neurologiska) mediciner dagligen samt zoomig nasal vid behov för att inte få migrän eller ha kronisk huvudvärk. Det är de två olika typer av huvudvärk som jag har. Många förstår inte hur jobbigt det är att ha huvudvärk jämt, inte minst läkarkåren. Det tar ner arbetsförmågan rejält och man fungerar inte normalt varken socialt eller i vardagen. Man riskerar att bli utbränd eller deprimerad. Så om du har ont varje dag så ska du be att få remiss till en neurolog för att utreda din värk för att förebygga att det händer. ❤️
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress