(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
I helgen fick vi lite oförutsedd tid över + att vi hade barnvakter boende hos oss så då tog vi tag i höststädet på uteplatserna. Vi har städat undan alla möbler, åkt på tippen, skurat trallen, satt höstplantering och vinterförvarat alla träd. Träden borde klara sig ute under taket i lä, men jag kanske ska försöka isolera krukorna lite mot kylan. Nån som har nått bra tips? 

Trallen ska vi behandla för den är riktigt grön och slemmig. Alger! Jag skulle vilja köra nått medel som får den att bli grå lite snabbare, det skulle passa så fint till vår kritvita fasad. 

Vår trogna grill åkte på tippen, den hade rostat sönder efter 6 års trogen tjänst. Gråter en skvätt, den var bäst in i det sista! Lilla alkoven skulle vara en perfekt plats för ett utekök känner jag, vad tror ni?

Jag har så mycket idéer även för framsidan. Där skulle jag vilja göra om stensättningen och lägga in lite belysning och träd så att den inte är så fyrkantig och tråkig. Dessutom skulle jag vilja göra mer plats och mer anpassat för bästa möjliga uteplatshäng! Det blir ett projekt till sommaren!
Karolina

Jag har satt mina krukor(med oliv-och fikonträd) i carporten, på små träbitar så de inte står direkt på maken och sen packat in dem i bubbelplast. Bubbelplast hittar du på Clas Ohlsson. Jag gjorde likadant förra vintern och träden överlevde.

Svar: Men tack för bra tips!! Träbitarna var ju himla smart, vi har ju våra på trallen så det borde vara samma sak! Jag har för mig att jag läst att man kan linda in dem i jutesäckar också.. undra om det är för tunnt? 🤔
Ida-Marie Isaksson

Laura

Behandling med" SIOO "ger golvet en ljusgrå färg snabbt o behöver ingen underhåll mera än tvätt! Supersnyggt!!

Svar: Jag har hört talas om det också, kanske värt att testa!
Ida-Marie Isaksson

Anonym

Såpa trallet istället för olja gör också det ljusare snabbt. Betydligt billigare än sioo.

Svar: Vi körde nått som heter Grönfri tillslut och det fungerade jättebra!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress