28 september 2017

Nytt porslin

Interior

Jag har börjar köpa på mig lite delar av detta fina porslin från Lagerhaus. Clay heter det och är ett riktigt fynd! Ser (kanske är?) handgjort ut med lite ojämnheter. Det får bli veckans tips! Ikväll blir det en tidig kväll för moi. Var lika trött som innan jag somnade när jag vaknade imorse och vid 10-tiden fick jag ta migränmedicin. Så troligtvis hade jag haft det hela natten. Det ska bara städas lite här hemma inför besök i helgen och packas inför Art Week-peek imorn sen är det godnatt! Ha en fin kväll!

 

27 september 2017

Helsingborg Art Week

Allmänt

I samarbete med Helsingborg Stad
 
 
På fredag händer något som jag har sett fram emot länge. Då får jag nämligen dra ihop mitt lilla nätverk med influencers & entreprenörer. Vi har alltid så trevligt när vi ses och denna gång ska vi i samarbete med Helsingborg stad och Kulturhotellet få en smygtitt på Art Week som drar igång på lördag. Vi ska cykla runt till utställare, ha workshop, äta gott och bo på hotell. Under Art Week fylls stan av konst i alla dess former. På busshållplatser, i hotell, på väggar och i fönster. Många bidrar och öppnar sina dörrar för att konstnärer ska få ställa ut i vår fina stad. Det hålls en massa roliga workshops runt om i stan. T.ex en för barn & unga på Stadsbiblioteket, en instagramwalk med Instagramers Malmoe där man får träffa likasinnade, fota och få tips, se massor av fina utställningar och street art. På facebook-sidan kan man hitta sina favoritevent. 

Jag längtar efter denna speciella rundvandring i vårt fina Helsingborg! #hbgartweek

27 september 2017

Adidas trefoil

Fashion

Länk i samarbete med Ellos

 
 
 

Hösten börjar göra sig påmind. Det är riktigt burrigt väder och man vill mest gå omkring i myskläder. Jag glömmer att ta på mig jacka över kavajen när jag drar iväg till jobbet och ångrar mig alltid. Igår frös jag häcken av mig när jag joinade några jobbarkompisar för vin och pizza endast iklädd skinnjacka. Det så man märker att den smyger sig på, hösten. Då får man rå om sig lite extra. Jag har uppdaterat mitt favorit mysställ från Bread & Boxers, skönaste basplaggen och bra kvalitet! Och en adidas trefoil mössa som egentligen var tänkt till Vincent men den kommer nog mamman att låna också. Perfekt för mysiga dagar hemma!

---

Veckorna bara rasar iväg tycker jag. Det är lite ekorrhjul med jobb, förskola, mat, tvätt och ständigt plockande. Men det är lite härligt också. För första gången på många år har vi gott om vänner och mycket grejer vid sidan av som vi hellre gör än att bara att ligga i soffan och titta på serier på kvällarna. När man byter stad emellanåt och tappar sin hamn så tappar man också nätverk och vänner. Och det är något som tar många år att bygga upp. Det är svårt, jobbigt och tungt emellanåt. Så det njuter jag av just nu! Jag njuter också av en massa skoj att se fram emot, mer om det i ett eget inlägg!