I samarbete med Miniroom.se har jag fått en rabattkod att dela ut till er. Med koden MINIROOM får du 13% på ett helt köp! Gäller bara idag 23/9.
 
går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Rabatten gäller ej Mrs Mighetto.

I samarbete med Visiofocus

 
 
 
 

Dagisbacillerna har gett oss en rejäl omgång här hemma och vi börjar så sakta hämta oss. Jag tänkte tipsa om vår nya beröringsfria febertermometer från Visiofocus som är så himla bra! Den används på över 200 sjukhusavdelningar i Sverige och har nu börjat säljas till privatpersoner. Den är pricksäker och med enormt många användningsområden. Jag önskar jag hade haft den från början när Vincent var liten och sluppit onödig tid med rektaltemp som inte alltid var uppskattat och kastat bort pengar på två opålitliga örontempar. 

 
Med Visiofocus kan man mäta hudtemperatur när barnet sover, men kan mäta rumstemperatur, temperatur i barnvagnen, temperatur på mat & välling. Ja den kan mäta allt (utom temp på en människa på tidning hehe, Annika fick ställa upp som exempel, det står "Lo" på termometern) Den är väldigt enkel med bara ett knapptryck. Dessutom väldigt hygienisk eftersom den är beröringsfri. Den sparar tid och minskar det jobbiga i momentet för framförallt barn. Rekommenderar varmt!
 
 
 
 
 
 
Länkar i samarbete med Miniroom & Jotex
 
 
 
För någon veckan sedan bytte vi säng till Vincent. Från juniorvariant med enkel madrass till en vanlig säng med madrassbotten från IKEA. Vincent har haft dålig sömn och vaknat varje natt och sedan han var 1 ungefär. Sedan vi flyttade har han då fått gå och lägga sig i gästsängen, där han somnat om. Men sedan vi bytte säng i hans rum har han sovit mycket bättre. Så slutsatsen är att även om man är liten och lätt så uppskattar man en bra sängbotten! Vi trodde att det skulle behövas en sängsida men han ligger mest mot väggen, en kudde under madrassen räcker gott. Gissa om det är mysigt att lägga sig där bredvid?
 
Rummet fick sig en liten makeover också: Sammetsvimplar från Numero 74, Stjärnkuddar i dova färger, Babushka sammetskudde från Numero 74, en poster från Mrs Mighetto. Sänghimmeln från NG baby åkte fram ut gömmorna och är inte denna gröna sänggavel i sammet från Jotex helt underbar?
 
I samarbete med Miniroom.se har jag fått en rabattkod att dela ut till er. Med koden MINIROOM får du 13% på ett helt köp! Gäller bara idag 23/9.
 
går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Rabatten gäller ej Mrs Mighetto.