Länkar i samarbete med Miniroom & Jotex
 
 
 
För någon veckan sedan bytte vi säng till Vincent. Från juniorvariant med enkel madrass till en vanlig säng med madrassbotten från IKEA. Vincent har haft dålig sömn och vaknat varje natt och sedan han var 1 ungefär. Sedan vi flyttade har han då fått gå och lägga sig i gästsängen, där han somnat om. Men sedan vi bytte säng i hans rum har han sovit mycket bättre. Så slutsatsen är att även om man är liten och lätt så uppskattar man en bra sängbotten! Vi trodde att det skulle behövas en sängsida men han ligger mest mot väggen, en kudde under madrassen räcker gott. Gissa om det är mysigt att lägga sig där bredvid?
 
Rummet fick sig en liten makeover också: Sammetsvimplar från Numero 74, Stjärnkuddar i dova färger, Babushka sammetskudde från Numero 74, en poster från Mrs Mighetto. Sänghimmeln från NG baby åkte fram ut gömmorna och är inte denna gröna sänggavel i sammet från Jotex helt underbar?
 
I samarbete med Miniroom.se har jag fått en rabattkod att dela ut till er. Med koden MINIROOM får du 13% på ett helt köp! Gäller bara idag 23/9.
 
går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Rabatten gäller ej Mrs Mighetto.
Bella

Hejsan.
Så fint rum han har fått:).
Jag undrar vad det är för säng ni har köpt till honom? Kan du länka till Ikeas hemsida:)

Tack på förhand å tack för en super bra blogg :)

Svar: Det är en resårbotten från Ikea, modellen finns inte längre. vi har haft den som gästsäng i et tidigare boende så vi har haft den sparad i förrådet. Men jag skulle tippa på att det är samma som Espevär madrassbotten. Kram!
Ida-Marie Isaksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress