Reklamsamarbete Jollyroom & Britax

 
 
 
 

Vi har funderat ett tag på att skaffa en ny vagn till Vincent då han börjat växa ur den gamla resevagnen och den har börjat krångla lite med ett hjul. Valet föll på En Britax B-Motion 3. Och är ni inte intresserade av barnvagnar kan ni sluta läsa nu för här kommer en liten recension!

 
 
Den är lättviktig med aluminiumchassi och fälls upp och ner i bara en rörelse med ena handen, vilket är en jätteviktig punkt för mig med dålig rygg och axlar. Den har också justerbart handtag och stora luftfyllda däck vilket för den riktigt skön att köra oavsett terräng. Stor sufflett och fullt liggläge så att man kan ta en nap när man är utomhus. Det finns också ett stort "vädringfönster" i nät baktill för varma dagar. Jag gillar sitsen lite extra eftersom den är djup och Vincent kan klättra i och ur själv, spara många onödiga lyft. Det finns en bygel som går att ta bort på en sidan och vinkla ner, även det är toppen. Vincent tycker det är en jättebra vagn och det gör vi med!
Minus är att det är lite krångligt att fälla upp ryggstödet från liggläge, att det inte följer med något regnskydd eller kaffekoppshållare (HALLÅ!!!) Det borde väl vara obligatoriskt eller hur, haha!
 
Det finns en massa andra finesser med denna vagn, som att man kan ha bilbarnstol och liggdel på den, läs mer här.
 

 
Emma

Vi har Britax B-motion plus tror jag den heter den med fyra hjul var av två svängbara framtill som vunnit bäst i test i råd och rön. Vi är super nöjda med vagnen och att den tar så liten plats i bilen också. Tycker med det var dåligt att det inte ingick regnskydd. Vi köpte ett vanligt svart på leksaksaffären där vi köpte vagnen samt myggnät också. Kaffehållare är inget jag saknar men kanske skulle varit bra men tar lite för stor plats kanske på handtaget?

Anonym

Hej! SÅ snygga byxor. Vart är dom ifrån?? :) /

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress