Ida-Marie Isaksson

New hair.

DSC_0132

Som många av er har noterat så växte mitt hår några decimeter över en dag. Nej det är inget mirakel, jag satte i nya extensions 🙂 Jag trivdes inte i det korta även om jag tyckte att det var väldigt fint på mig. Men det var bara fint när jag hade det utsläppt och lockat, och jag är en hästsvans-tjej. Det funkade inte alls.

Jag har iaf förlängt det med ca 130 pcs keratinslingor av denna  (1004) och några få av denna (1001) färg. Jag har använt Euro So.Cap’s hår i flera år och är jättenöjd med det. Fästena sitter som berg och håret håller bra kvalitet. Jag byter bara för att fästena växer ut så mycket.

– – –

As many of you’ve noticed my hair grew long again over a night. No it wasnt a miracle, I used extensions. I did’nt feel comfortable with a short hairstyle even though I thougt it looked very good on me. But it was only pretty when curled and I’m a ponytail-addict. It didnt work out.

I extended it with 130 pcs of keratin nail hair of the 1004 color, and a few of the 1001 color. I’ve used Euro So.Cap’s hair for many years and it’s really high quality. The nails har really good and the hair has good quality, I only change because the nails grow out. (the ship internationally on the .com site linked above)

Two must haves when you got extensions. Serumfluid & Tangle Teezer

 DSC_0230

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    God morgon <3 Lade märke till det 🙂 Är också en hästsvans tjej, men vill så gärna komma på nya enkla vardags frisyrer att fixa. Måste spana efter det. Ha det bäst. Kramen <3

stats