Ida-Marie Isaksson

step up.

DSC_0123-2

Ger er en liten tjuvtitt på vad jag hittade i Sthlm, ni får se resten sedan!

Men vad händer med vädret? 8 grader och spöregn! Ok med spöregn, det hör Svenska sommaren till men de låga temperaturerna? Jag huttrar konstant och lufsar runt i hoodies och raggsockor. Kom igen sommaren! Vi hade planerat en löptur i Hemlingby men nu får det bli ett pass inomhus på min crosstrainer istället. Idag kommer kära vänner från Västerås på besök, vi har saknat dem och lilla Noel så mycket!

– – –

A little sneakpeek on my Sthlm-shopping. I’ll post the rest later!
What’s up with the weather in Sweden, I’ts supposed to be summer but it’s 8 degrees and pouring rain. I’m constantly cold walking around in big hoodies and wool socks. We had planned a run in the woods this morning but I’ll have to surrender to my crosstrainer instead. Today we await a visit from dear friends from Västerås, we have missed them and little Noel so much!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats