Ida-Marie Isaksson

me again.

DSC_0231

Som vanligt går jag från salongen nöjd. Nya slingor och en mer jämn färg och klipp. Nikita Hair är grymma!

Många av er verkar förvirrade över vår boendesituation. Vi är hemma i vår lägenhet i Gävle på ”semester” just nu. Det är nämligen transfertider så ni får vara förvirrade ett tag till. Jag lovar att tala om när jag vet, ni som hängt med och är lite insatta vet att det brukar gå undan. Såhär är det i fotbollsvärlden! Väldigt spännande!

– – –

As usual I’m so happy with the cut & color the Girls at Nikita Hair does. 

Many of you are a bit confused about our livingsituation. We are home in our apartment in Sweden for ”vacation” right now. It’s transfer season so you’ll have to be confused a bit more. I promise to tell you as soon as we know, you who has been following me know that it can happen pretty fast. This is football life. Very exciting!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats