Ida-Marie Isaksson

monday morning.

DSC_0140

Morning!
Jag sitter här med en lätt frukost och ska snart hoppa upp på crosstrainern. Härligt att hitta tillbaka i gamla rutiner!
På måndagar gillar jag att planera veckans jobb, sätta upp mål, skriva matlista osv. Det var längesedan jag gjorde det pga semester och allmän slöhet, så detta känns som en helt underbar måndag. Idag ska jag också äntligen träffa brudarna på Nikita Hair i Gävle också och en dejt med ”min Ida” (som hon benämns när jag och M pratar om olika Idor) står också i min nya agenda, KRAMKALAS!

O juste! Väntar även ivrigt på ett bud som bör komma idag. En ny kärlek förhoppningsvis, jag tror ni kommer att gilla den!

– – –

Morning! Starting my day with a light breakfast and soon I’m gonna get on the crosstrainer. It’s lovely to get back to my old routines! On mondays I prefer to plan the week’s must-do’s. Work, photo-ops, goals, food-lists. I’ve been a bit lazy the last month since we had vacation, so this feels like an extra awesome monday morning. Today I also have a date with my hairdressers at Nikita Hair and a catchup with ”my Ida” (as we refer to her when talking about different Idas). This is gonna be a great moday!

O yeah, almost forgot. I’m wating for a courier to deliver my new love also. I think you are gonna like it!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Hej 🙂 Gillar din blogg och läser lite till och från. Men hänger verkligen inte med nu? Trodde ni flyttat till Grekland? Va gjorde ni där? Och vad jobbade du med där? Har ni flyttat hem nu då? Ska du börja jobba som ssk igen?

    Haha..helt lost i din blogg just nu 😉

stats