Ida-Marie Isaksson

New camera – SONY A5000

DSC_0260

DSC_0254

DSC_0249

DSC_0247

SONY a5000 kompakt systemkamera

Säg hej till min nya bloggkompis nr 1. Jag är så förbaskat nöjd med denna smarta lilla manick. Den har allt jag önskar och lite till. Diskret design, M- mode (där man ser skillnaden på inställningarna direkt på skärmen), bra sensor, filter, utbytbara objektiv, vändbar skärm (för alla konstiga fotovinkar och selfies), zoom, inbyggd blixt  och en massa andra finesser. Den kan t.ex överför bilder direkt till telefonen via en app, så du behöver inte ha dator för att ladda upp bilder från kameran. Perfekt för bloggare som ofta är på språng. En riktigt bra kompakt systemkamera som nog kommer att göra bloggandet mycket roligare och lättare. Denna hade jag tänkt ständigt ha med i väskan så att jag kan fota lite mer spontant. Vad tycker ni om det? Jag köpte min här och fick den hemlevererad.

– – –

Say hello to my new best blog-buddy. I’m so happy with this camera. It has everthing I demand plus more. Nice design, M-mode (and you can see the difference in setting directly on the screen), a big sensor, zoom, filters, a big variety af objectives, flexible screen (for all those wierd angles and selfies), built-in flash, and a lot more. It also has direct sharing via an app to your smartphone, so you don’t need the computor to upload pics. Perfect for bloggers who’s often on the run. I think this is a really good camera wich will make my blogging more spontaneuos and fun. I’m planning on always having it in my bag. What do you think about that? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats