Ida-Marie Isaksson

#nomakeup

DSC00119

Tidigt imorse var jag iväg och gjorde en fransförlängning hos Carro på Mina Naglar. Nu när jag har provat några olika kan jag verkligen säga att hon är bäst, perfekt resultat varje gång. Denna gång körda jag 15 mm och D-böj, dvs det längsta och böjigaste som finns 🙂 Älskar fransar!

Jag har också hunnit med en sväng in på Idas nya salong som heter Studio Neat. (fd Idas Salong) Där gjorde jag en ny behandling som jag ska skriva om lite närmare sedan. Ida fixade även till formen och färgen på mina bryn. Jag lyckas alltid tappa formen på det ena ögonbrynet, så Ida får alltid fixa dem jämna och fina igen. Hon är riktigt bra på det! På bilden har jag inget ögonsmink alls.

Nu ska jag svida om och åka till Pillan och Wixa för en tradionell Onsdagsmiddag, var ett tag sedan sist!

– – –

Early this morning I went to Carro and did an eyelash extension. Now that I’ve tried several different practitioners I can easily say she’s the best, perfect result every time. This time I went big: 15 mm and D-curve. I love lashes!

I also met up with my darling Ida at her new salon Studio Neat (fd Idas salon) She did a new awesome treatment on me that I’m gonna write more about tomorrow. She also tweezed and colored my brows. Somehow I always mess up the shape on one of them, but Ida always solves it nice and even. On the picture above I have NO EYEMAKEUP AT ALL.

Now we’re soon heading over to Pillan & Wixas place for traditional wednesday dinner. It’s been a while..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Tack snälla du! Det är nog bra gener, tråkigt svar jag vet. Har små porer och ganska ”fin” hy, men jag använder nästan alltid smink ändå. Mineralpuder är min favorit. Jag kan också ha grå och trist hy, kör mycket produkter med lyster & fukt och highlighter på väl valda ställen, det livar upp! Kram på dig!

stats