Ida-Marie Isaksson

Studio Neat Liptreatment – before&after.

Jpg

Igår var jag på Studio Neat och gjorde en behandling som ger läpparna lite extra volym och spänst. En typ av läppförstoring helt enkelt. Men ni kan vara lugna, det innefattar inga nålar, injektioner eller duckface-läppar. Jag har ingen som helst önskan att ändra formen på mina läppar så som många gör kirurgiskt. Jag vill åt fylligheten och spänsten i huden. Detta är den metoden jag skrivit gott om tidigare (Nannic Deep-Skin) där man med hjälp av små ”plastnabbar” bildar små microkanaler ner i hudlagret och där man sedan stämplar ner fuktgivade krämer (grymt mot torr och livlös hy!). Nu gör man exakt samma sak fast med ren hyalyonsyra. Läpparna blir naturligt en aning fylligare, man får ökad blodcirkulation och fina linjer på läpparna reduceras. Det är ingen drastisk förändring (vilket jag diggar starkt!) läpparna blir bara lite slätare och fylligare. Läs mer, se före & efterbilder samt en video här

lips2 lips

På fredag har Ida & Ann-Sofie invigning av den nya salongen Studio Neat på Hattmakargatan 8 i Gävle. KL 13-18 kommer det att bjudas på snittar, druck och fina erbjudanden på behandlingar. De gör spraytan, fransförlänging, styling, ansiktsbehandlingar och mycket mer.

Ida har också ett exklusivt erbjudande till mina läsare på läppbehandlingar. Du en behandling och ett Miracle Lips för bara 995 kr! (ord 1195 + 99) Nämn bara min blogg när du bokar!
(Miracle lips är ett naturligt läppbalsam med en garanti att du kommer att uppleva dina läppar fylligare. Det har dessutom spf 15 och hjälper dina läppar att bevara fukt inifrån.)

– – –

Yesterday I was at my friend new beauty salon Studio Neat. She did a liptreatment on me, a kind of lip enhancer. But dont worry, no needles, injections or duck-faces involved. I have no desire to change the shape of my lips. I just like them to be slightly more full and smooth. This  is a technique called Nannic Deep Skin, I’ve done it on my skin several times. You exfoliate and prepare the skin to create microchannels where you transport moist into the deeper layers of the skin. Here you do the same but with Hyalyon. You get better circulation, less fine lines and fullness in the tissue. All natural. No big change, but still fuller and a healty look. I like it!

Love / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Du är inte knäpp! Det är inte meningen att det ska vara någon drastisk förändring, bara en lite touchup på naturlig väg! Huden är slätare och spänstigare och volymen en aning ökad. Kram!

stats