Ida-Marie Isaksson

busy mind.

profil

foto av underbara Erika Heinegård. In och kika på hennes fotoblogg!

Hej på er och hoppas ni har en bra start på veckan!

Själv har jag ännu en fullproppad vecka. Planerade roadtrips, julfirande, minis ankomst och annat närmar sig med stormsteg och jag är ganska sliten. Tiden räcker inte riktigt till så jag får prioritera lite helt enkelt. Hjärnan är 100% fokuserad på att få ordning hemma och jag vill bara fixa, tvätta, städa, vika tvätt och sånt. Har riktigt svårt att somna på kvällarna. Helt otroligt hur kvinnokroppen fungerar under en graviditet. Jag hoppas ni har överseende med att det inte är så mycket mode just nu utan mer inredning och sånt. Det är lättare att fota på egen hand. Ni är i vilket fall som helt fantastiska och jag uppskattar varenda lite kommentar ni lämnar. Alltid så positiva och hjälpsamma!

KÄRLEK TILL ER / I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Det är bara SÅ mysigt att få läsa om din graviditet!
    Fortsätt som du gör och i din takt, ta hand om dig <3
    Läser gärna fler tankar kring minis ankomst och graviditeten (var det planerat, hur berättade du det mm 🙂 KRAM

  2. Sandra

    Du har en helt fantastisk blogg oavsett inlägg. Du har fått mig att bli helt galen i inredning. Jag håller på att göra om allt jag ser. Nu önskar jag mig bara ett hus istället för vår 2:a. Kan det vara gravidhormonerna? Kram

stats