Ida-Marie Isaksson

35 weeks pregnant

IMG_1195.JPG

35 veckor och just hemkommen från barnmorskan. Allt ser bra ut förutom att mitt blodtryck var en aning högre än vad som är normalt för mig. Fortfarande helt normalt dock. Men att jag dessutom väldigt trött och har huvudvärk gör att jag får vara lite extra vaksam. Så nu blir det lugn och ro på riktigt. Känns skönt att jag har avslutat ett stort projekt idag, jag ska berätta mer om det och göra en ordentlig veckouppdatering när jag är lite piggare.

Nu blir det en tupplur och sedan ska vi fira med hämtmat från Bara Vara och bio. Hungergames 2:a är ju här och jag har längtat men inte velat boka något innan. Så hade visst M bokat redan. Min fina man!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats