Ida-Marie Isaksson

Stokke Steps Chair with Bouncer

stokke-steps-bouncer

Denna stol har vi investerat i till Mini. STOKKE Steps Chair med Bouncer och tillbehör. Grymt snygg och stilren och extremt funktionell. Vi var så nära att köpa barnvagn från STOKKE också, ångrar mig lite över det ibland fast vi är såklart nöjda med den vi köpte. Denna barnstol kan man ha från födseln tills det att barnet är lång nog och vill att sitta på en vanlig stol. Bouncern kan dessutom användas för sig som en vanlig babysitter med fjädring.  En väldigt prisvärd investering måste jag säga och vi är så himla nöjda!

– – –

Gårdagen blev inte som planerat. Jag fick en hemsk huvudvärk och den har fortsatt hela natten och nu på morgonen. Snart ska jag möta upp Julina för en lunch och jag hoppas att lite frisk luft gör att den lättar.

Ha en fin dag!

LOVE I

stokke-steps

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej Ida-Marie! Jag hittade din blogg för någon månad sedan och är nu fast 🙂 jag väntar också mitt första barn och tycker därför det är så härligt att få läsa om era förberedelser. Du verkar vara så härlig och go! Stort lycka till och tack för en inspirerande blogg. Kram Sofia i Kalmar

stats