Ida-Marie Isaksson

Living Proof at Nikita Hair.

bildJust hemkommen från frissan. Så himla mysigt gäng som jobbar där i Magnus Stenbock-Gallerian. Jag läste inte ens en tidning under hela besöket, alltid något att prata om! Nu är det för mörkt för att fota så ni får se imorgon istället! Men jag är superdupernöjd!

Tänkte tipsa om en ny serie som ska vara helt GRYM!  Living Proof heter den och ingen mindre än Jennifer ”Ms Perfect Hair” Aniston är ansiktet utåt och dessutom delägare, bara det säger en del. Tror inte hon skulle sälja sitt hårrykte för vad som helst.. Jag ska testa ”restore” som är vårdande, men jag är även riktigt sugen på ”full” som tydligen ska ge fantastisk volym. Living Proof finns på alla Nikitas salonger och just nu får du även 3 för priset av 2 på alla deras hårvårdsprodukter (ej värmeverktyg) Där kan du också få hjälp med vilken produkt som passar ditt hår bäst!

Nu blir det tacos och fredagsmys. Jag mår mycket bättre så det där med blodtrycket var nog inget!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Browneyedgirl

    God morgon <3 Jennifer Aniston är ju sååå fin 🙂 Spanade på hennes hårvårds serie, skulle så gärna vilja ha men tyckte det var för dyrt ;( Men drömma är gratis 🙂 Kanske jag kostar på mig det någon dag. Kram och ha en toppen lördag

stats