Ida-Marie Isaksson

new hair color.

me-x4

Så nöjd med min nya färg som Mathias på Nikita Hair i Helsingborg fixade. Kallt kallt exakt så som jag gillar det. Grym är han!! Min färg finns i deras register så det är bara att fråga så fixar dem det.
På bilden blåser det som det alltid gör här och färgen flyter ut lite, men slingor och nyansering är det som blev gjort. På tisdag åker jag till Malmö och Euro So.Cap för att sätta i lite nya extensions.

Idag har vi haft mys-VM här hemma. Sovmorgon (sover så himla bra i vår nya säng från Carpe Diem!), frukost framför vinterstudion och sedan några timmar på julskyltningen nere på stan. Köpte lite julpynt och blev så jäkla nöjd, haha! Orkar ni med mer inredningsbilder?

Imorgon kommer en spännande överraskning så kika in här då!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Ja fortsätt att lägga ut inredning! Även om du har modernare och mer grafisk stil än vad jag själv föredrar i mitt hem så är inredning så kul att ta del av

stats