Ida-Marie Isaksson

Sleep tight.

DSC_0143

Orken tryter när inte kroppen är på topp. Sen allt hemskt som hänt i Trollhättan idag, jag känner mig helt tom. Så jag kikar bara in och säger hej sedan ska jag hjälpa min kära man att plocka undan middagen och sedan blir det nog tack och godnatt!

På min instagram har jag en fin giveaway just nu för alla barnklädes och -inredningstokiga! (@idamarieisaksson)

Vi ses imorgon med nya krafter! Ha en fin kväll!

LOVE I


Säng Stokke Home
Pompoms Lindex
Marquee-lampa Panduro Hobby
Tavla Fashionell
Kruka Butik Linnea

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Kul tävling på instagram, hade gärna deltagit då passar mig :-). Lite synd bara att många sådana här tävlingar ska man tagga 2-3 vänner. Jag känner ingen som har barn/är gravida som också har instagram. Är bara jag i min vänkrets faktiskt. Ville mest få det sagt.

stats