Ida-Marie Isaksson

@Rapunzel Malmö

   
      
   

Hej på er! Jag sitter i frisörstolen och får lite nytt hår isatt. Jag är så himla nöjd med mitt går från Rapunzel, det har hållt kvalitén fantastiskt bra! Detta företag är så fint, om ni inte läst om Ida Backlund som grundat företaget innan så tycker jag ni kan göra det. Annika kom ju förbi med en nygjord peruk som en kund beställt, det är en stor del av verksamheten att hjälpa såna som tappat håret och vill ha fina skräddarsydda peruker. 

Just det. jag vill passa på att tipsa er som bor i närheten av Malmö att Salongen i Malmö har Kundkväll onsdagen den 16 december med stylingtips, rabatter på löshår, stylingverktyg och behandlingar samt lite julgotta. Anmälan sker på malmo@rapunzel.com.

LOVE I

(I samarbete med Rapunzel of Sweden)

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats