Ida-Marie Isaksson

Bästa köpet 2016 ♥ Sigma

sigma-objektiv-blogg

sigma-30mm

 

I’m so happy! Galet nöjd med mitt nya bloggobjektiv. Jag har ju skrivit om detta tidigare och hur svårt det var att hitta rätt, som bloggare har man väldigt speciella fotopreferenser och krav på objektiv och det kan vara svårt att få hjälp av fotografer. Bloggare är egentligen bästa källan men de är ganska hemlighetsfulla med vad de använder för utrustning eller så använder de sig av fotografer. Men tillslut (tack vare hjälp från fina Tuva) hittade jag ett perfekt objektiv. Valet föll alltså på ett Sigma 30 mm 1,4. Ljusinsläppet är så mycket bättre än det jag hade tidigare (50mm 1,8) och känslan är så mkt bättre. Jag kan fota så mkt mer och närmare mina objekt. Ser fram emot att fota massor, du och jag baby!  ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hej! Såg att du gör botox för migränen, vill också prova det då jag har mycket migrän. Hur känner du dig de först dagarna efter behandling? Mer huvudvärk då? Kram

stats