Ida-Marie Isaksson

#ginamyway

DSC_0313-2

DSC_0316-2

DSC_0320-1

Dagens sköna outfit. Ribbade polotröjor är ju så snyggt,  dessa polos är mina favoriter. Har två färger men ska köpa fler, så sköna och välsittande.

Hej på er!
Denna dag har gått i ett. Har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu. Igår åt vi middag med några vänner och det var så längesen vi sågs så det var en riktig energikick. Alla hade barn med sig och V hade så kul trots att de var flera år äldre än honom.

Idag har vi bara varit hemma. Och ute en stund i det fina kalla vädret! Jag har varit iväg en sväng och köpt en massa inredningsgrejer till det ”nya rummet” som är under konstruktion. Hittade en massa fint och även lite nytt till vardagsrummet. Nya blommor till hela huset är också inhandlat. Dock måste jag på jakt efter nya krukor till veckan. Wish me luck! Nu på eftermiddagen kom Mathilda och Johan (en av M’s lagkamrater) förbi och fikade och lekte lite med V. Mathilda ska passa V till veckan så att jag kan åka på ett läkarbesök, så jag är så tacksam att hon ställer upp!

Wearing/Adlinks
Gina Tricot Polo – G-Star Denim – Bag – Nelly Shoes

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats