Ida-Marie Isaksson

All blonde again.

rapunzel-of-sweden-extensions


Hej darlings!

Jag är ju ambassadör för Rapunzel och idag har jag varit på Rapunzel of Sweden i Malmö och fått mitt hår fixat. Såååå freaking nöjd med färgen, det är svårt att göra den rättvisa inomhus! Jag var så vansinnigt trött på den där ”ombren” som bara fick mig att känna mig ofräsch i hårbotten. Så Sahra ljusare upp den lite med slingor. Tack söta du, så duktig! Jag har även satt i ca 7 paket Nail Hair European i färgen 60/light blonde 50 cm, underbart svall!  Löshåret är lite nyanserat för att få en kall ton, det är så jag gillar det!

Jag är så nöjd man kan bli med dessa extensions. Det bästa med det är att det är lättskött och fint när det är nytvättat vilket förenklar vardagen. Jag behöver inte styla det om jag inte vill. A & O är att vara noga med vilka produkter man tvättar sitt löshår med, annars blir det torrt och risigt. Det finns te.x bara två schampon som får godkänt av mig, det jag använder just nu är Rapunzels egna och det andra är O&M. Jag har knappt haft kluvna toppar under tiden jag har haft Rapunzels hår pga att jag har använt rätt produkter.

Jag glömde förresten telefonen hemma idag och missade tåget, ahhh! Men det ordnade sig ändå hehe 🙂  Tur man bor på ett ställe där det går ett tåg var tionde minut och inte ett om dagen som där jag växte upp HAH!
Nu ska jag äta lite varma mackor och krypa upp i soffan bredvid min man! Ha en fin dag så hörs vi imorn!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Superfint! 🙂 menar du att du knappt haft kluvna toppar på dina Extensions eftersom du använt rätt anpassade produkter som tex rapunzels egna och det andra du nämnde?

stats