Ida-Marie Isaksson

a workout.

DSC_0544-2 DSC_0548-2

En lite bättre bild på färgen på håret och det tjocka svallet som är gjort på Rapunzel of Sweden i Malmö. (samarbete)

Hej på er! Idag har jag varit på gymmet på första gången på över ett halvår. Det blir inte så mycket till svettpärlor och hetsgymmande för mig, utan mer små små övningar på en matta och en långsam promenad på en crosstrainer. Precis det som passar mig och fysisk aktivitet är den bästa medicinen du kan få, eller hur? Men hörrni, ni som alltid har så bra tips. Någon PT därute kanske? Jag skulle så gärna vilja ha tips på en bra övning för rumpan. Problemet är bara att jag inte kan göra benböj/utfall och jag kan inte stå på alla fyra/belasta armar för då får jag ont i knän eller axlar. Någon som har något superbra tips? Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Gör hip thrusts (googla så ser du hur den går till) bränner bra i rumpan! 🙂 man kan även välja om man vill köra med vikt eller ej! Så snyggt håret blev kram

 2. Josefina

  Hej fining. Kan du ligga på mage på en pilatesboll? Alt ligga på magen på sängen med underkroppen utanför sängen? (om det går att hålla i dig nånstans). För benen upp och ner, bägge samtidigt alt ett ben i taget. Spänn rumpan i ytterläget, den svider till bra efter ett tag =)

  Höftlyft (googla) kan du också göra om det inte gör för ont att ligga ner på rygg för dina axlar. Kom ihåg att spänn rumpan!
  kram

 3. Emelie

  Jag är ingen PT men jag tränar väldigt mycket. Vet inte om dessa övningar funkar för dig men det var dom jag kom på där du inte belastar axlar och knän, men jag har tips på två övningar.
  Du ligger på mage på en bänk med benen hängandes och så lyfter du benen uppåt, det bränner i rumpan.
  Sen kan du ligga på rygg på en matta och göra höftlyft med en vikt eller utan vikt beroende på hur du känner dig, varje gång du kommer upp med höften så spänner du till rumpan ordentligt.
  Hoppas det är övningar som funkar 🙂
  De flesta gym har även en maskin där man står upp och ska trycka en vikt bakåt med benet, fråga om ditt gym har en sån, den är också härlig där man får bra kontakt med rumpan.
  Ta hand om dig!

 4. My Örn

  Om du kan ligga på mage så lägg dig med överkroppen på bordet/sängen sen har du benen utanför och en boll mellan fötterna och lyfter upp mot taket utan att svamla för mycket. Jag brukar lägga händerna under höftbenen då gör det inte lika ont.
  Om du står rakt upp och ner vid matbordet. Sätter ett gummiband runt benet och sätter ena benet i gummibandet och håller i dig i bordet och sparkar bak?

 5. Adina

  Om du har en cablecross-maskin på ditt gym kan du fästa en sk fotboja vid vristen sedan jobbar du med så mkt vikter som din kropp klarar och pressar ifrån med benet. Kan få med rumpa, baksida lår.. Ja nästan hela benen beroende på hur du står 🙂 Du kan även göra samma övning med ett gummiband och fästa på tex en ribbstol.
  Lycka till och ta hand om dig 🙂

 6. Fia

  Stå och stödj dig med armbågarna eller händerna lite lätt mot ngt högt, typ bardisk el byrå. Sen lyfter du bara ena benet rakt bak/upp så högt det går. Jättebra för rumpan, nästan samma som ”Stålmannen” på alla fyra

 7. Lena

  Vad fint ditt hår blev! Jag tycker den här nyansen är mycket mer klädsam än den kalla som gick åt det grå hållet. Tummen upp! 🙂

 8. Julia

  Köp appen Imuscle 2, då kan du trycka på olika muskler på ”modellen” och få förslag på styrkeövningar och stretchövningar för just den muskeln 🙂 Jag skulle själv föreslå benpress (med ett ben åt gången) och höftlyft, och där med ett ben åt gången 🙂

 9. Julia

  Köp appen Imuscle 2, då kan du klicka på olika muskler på ”modellen” och få förslag på övningar för att se hur de går till och se om du tror att du kan utföra övningen 🙂 Jag skulle själv föreslå benpress i maskin (med ett ben åt gången) och höftlyft på samma vis med ett ben åt gången! 🙂

 10. Karin Nordin

  Vilket svall! Du var jättefin i den kalla nyansen men den här jämna och varma blonda nyansen är fantastisk! Fast jag tror att du skulle vara lika fin som brunett och rödhätta också för du är så himla vacker!

  Hoppas att du kan fortsätta träna i lugn takt och bygga upp din kropp igen!

  Sist en önskan. Jag tror att jag och många andra skulle vilja läsa om ert kommande bröllop och planer in för det 🙂 Kram

stats