Ida-Marie Isaksson

Morning stroll.

   
    
    
 
God morgon gänget! Hur mår ni? Jag har just kommit hem från en promenad och hjälp vilken vacker morgon! Minus 5 och strålande sol. Jag är egentligen ingen vintermänniska men jag välkomnar verkligen detta ljuset! Och hur fint är det inte med iskristaller i träden? Magiskt. Vi har några små kullar och dammar här  i Maria Park och ungarna åker pulka och skridskor från morgon till kväll, det är så mysigt. Jag uppskattar också att de har ”golvvärme” i promenadstråken här haha, ingen halka så långt ögat kan nå.

Nu ska jag städa i detta stökiga hus! Hörs senare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Hej Ida! Tack för att du delar med dig av livet genom bloggen, jätte fin blogg!
    Jag vet att det är ”inne” med päls på jackan nuförtiden och verkligen svårt att hitta en snygg jacka utan pälsdetaljer. Jag ser att du, som så många andra, har valt en jacka med päls. Slår dig någon gång tanken på var ifrån pälsen kommer ifrån? Själv har jag valt att inte stödja pälsindustrin och köper inte några jackor med päls på längre. Jag undrar bara om denna tanken slagit dig…

stats