Ida-Marie Isaksson

Friday mode

  
God morgon! Sitter här och äter frukost nummer två som består av varma mackor. Finns det något godare? Förlåt om jag frestas! Vincent slog upp sina bruna ögon kl 6 imorse, lite tidigare än vanligt. Så jag njuter lite extra av kaffet idag. Idag är det också dags för årets första träningsmatch, äntligen ny säsong och skadefri! M ådrog sig en ryggskada förra året som gjorde att han blev borta nästan hela förra säsongen. Men nu är han tillbaka och det är riktigt härligt att se honom så glad! Det är som att släppa ut kossor på grönbete typ 🙂 Fotboll är verkligen en passion!

Vi hörs senare, då ska ni få se mitt senaste köp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Åh, det måste vara så skönt att vara tillbaka efter en smärtsam och jobbig säsong! Tror att alla fans ser framemot den nya säsongen. Heja Micke och resten av laget! 😀

    Förresten, vad använder du för smörgåsjärn?

stats