Ida-Marie Isaksson

one flower vase.

be-and-liv-vase

be&liv

be-and-liv-one-vase

En ny, mycket trevlig vas och vackert guldplätterad inredningsdetalj att lägga ögonen på här hemma från Be&Liv.

God morgon och trevlig helg på er!
Jag har sovit som en stock inatt efter några nätter då jag har haft svårt att sova och det var så skönt, hade dock gärna tagit en sovmorgon hehe. Vincent och jag har myst till morgontv och dansat järnet till Justin Bieber.
Efter att ha haft en virvelvindsperiod utan en lugn stund så har han nu börjat bli mysig och gosig. Korta stunder dock men oj så mysigt det är när han kommer och lägger huvudet i knät eller sätter sig hos en. Jag vill föresten tipsa om att Marabou skänker 1 kr till Rädda Barnen för varje kartbild som läggs upp på instagram med hashtaggen #krambild. Detta gör de som välgörenhet för att fira att de fyller 100 år, mycket fint och värt att uppmärksammas tycker jag. Så passa på att kramas och tagga!

Nu hoppas jag mannen kommer hem snart så jag kan stuka iväg till gymmet, taggad på att testa lite rumpövningar som ni tipsat om!
Ha en trevlig lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats