Ida-Marie Isaksson

#mycalvins

rapunzel-of-sweden-hair-style-blonde

Färg och Extensions: Rapunzel of Sweden (i Malmö) Jag lockade håret med Salt Spray och Heat Protection igår och här är resultatet. Grymma produkter och grymt hår!

Jag myser runt i mitt enda par #mycalvins så fort det går. Dessa köpte jag när jag var gravid, skönare underkläder får man leta efter.  MÅSTE införskaffa mig fler set asap! Någon som har tips på var man kan hitta bra utbud?

Här hemma har vi alltså skön söndag idag. Micke fick sovmorgon eftersom han var uppe med en nattpigg Vincent. Vet inte vad han höll på med inatt men han har både en liten tand på G och en lite rinnig näsa så det kan ju vara orsaken. Han är iaf pigg och glad 🙂  Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sticka iväg till Väla och fixa några ärenden inför jobbet i Stockholm till veckan och handla lite inför grabbkväll här hemma i eftermiddag. Ha en toppendag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej!

    Vad är det för färgkoder på löshåret du använder?
    Önskar själv beställa men tycker det är svårt att veta vilken hårtyp samt färg som är fin. Ditt hår är mkt vackert!

stats