Ida-Marie Isaksson

Ny bil!

alex-garage-elbil-vit

elbil-vit-barn

They see me rollin’…. Kolla in Vinnies nya ride!  Hahah, är den inte ball? Jag vet inte vem som tycker den är roligast, vi vuxna eller V? Han älskar den och det gör vi också. Den går att styra med en fjärrkontroll och tur är väl det för V kan ju inte kör den själva ännu, men när han blir lite större kommer han nog tycka det är jättekul. Det är en Jeep Elbil från Alex Garage och du hittar den på jollyroom.se’ (på rean!).

Vi har just ätit M’s goda spagetti och köttfärssås och tittat på fotboll tillsammans med två killar från laget. Nu ska vi kolla på andra avsnittet av Making a Murderer på Netflix, så spännande! Kram, Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Brukar du ibland tröttna på allt som har med fotboll att göra med tanke på att ni antagligen har alla fotbollskanaler hemma, Micke har träningar på helgen och matcher osv..

    Jag tror själv inte jag hade tröttnat på att titta på fotboll & ha möjligheten att träffa alla i hif hahah!

stats