Ida-Marie Isaksson

Stor fashionloppis i Gävle 30/4-1/5!

Skärmavbild 2016-04-23 kl. 15.16.39

Hör upp Gävleläsare! Detta får ni inte missa! 30/4-1/5 kommer det att vara en fashionloppis i f.d Cervera. Det finns tid att anmäla sig om man har en massa kläder och skor som bara ligger och skräpar!

Det är min vän Cicci som jobbar som stilrådgivare och personal shopper som anordnar loppisen, hon jag pratade om förut som hjälper folk att rensa sin garderob och hitta tillbaka till sin stil. Hon förespråkar också hållbart mode. Grym tjej! Önskar så att jag kunde vara där, jag hade fyllt flera bord, hehe! Lycka till och ha så kul alla som går dit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej! Såg för ett tag sen bilden du la upp på en sandlåda ni köpt till V. Tror den är från Jollyroom med en sköldpadda på?!. Funderar på att köpa en sån till vår son. Är ni nöjda med den? Tillräckligt stor? Har ni den på gräs eller plattor/grus? Kram

stats