Ida-Marie Isaksson

Husfix

DSC_0123

Älsklingsolisarna från Lindex, Outfit här

Hej på er! Hoppas ni har det mysigt i era stugor och lägenheter. Jag har just kommit ut ur duschen efter en lång dag ute i trädgården. Väderappen sa regn idag men himlen var klarblå och solen strålade hela dagen och jag har fått massor gjort. Utemöblerna är framplockade och skurade och baksidan av huset är rensat på bråte och skräp som flugit in under höstens alla stormar. Tråkigt nog så upptäckte vi att vi glömt ta in våra dynor från dynlådan under vintern så de hade blivit förstörda. Så nu blir det jakt på nya. Först blev jag ledsen men sen hurrade jag lite i smyg för jag gillade ju inte alls de gamla blå/vit-randiga vi hade. De var dock sjukt sköna. Men nu ska jag leta upp ett par i en fin grå färg som matchar med alla grå och svarta krukor. Tips någon?

Nu ska jag krypa upp i soffan med godispåsen och vänta på att OJ ska börja! Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats