Ida-Marie Isaksson

Your wish

DSC_0719

agnesamalia-washologi

God morgon måndag! Storstädning inomhus på gång här hemma. Nya krispiga sängkläder tvättade i Washologi från AgnesAmelia (doften Lavendel är helt magisk) och linnevatten på kuddar och tyg så att hela huset doftar lavendel. Kan inte bli bättre! Jag tycker Washologi skulle tillverka golvtvätt också, skulle så gärna vilja ha ett skurmedel som hade en doft som varade så länge. Hör ni det Washologi 😉
Jag har just avverkat mailhögen och det känns alltid så bra på en måndag! Jag ser så fram emot vad veckan har att bjuda på! Nu ska jag sätta mig och planera lite. Har ni några önskelinlägg kanske?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats