Ida-Marie Isaksson

Gör mig glad

_DSC2750

Hej på er min fina bloggläsare! Ni är mycket uppskattade, vet ni det? Era små kommentarer gör mig alltid glad!
Om ni undrar vad det är som alltid håller mig motiverad att blogga så är det NI. Alla dagar i veckan. Just nu har jag en liten svacka med ett bristande självförtroende när det kommer till bloggandet. Jag tycker att alla runtomkring mig är så jäkla duktiga på vad de gör och ställer lite för höga krav på mig själv. Lite skrivkramp och motivationsbrist kan man säga. Jobbigt är det att känna så iaf, jag hoppas det är en fas som går över fort som attan.

Nu har jag just kommit hem från träningen och ska hoppa i duschen och göra mig iordning för en lunch med Sanna på stan. Evigheter sedan jag hade alonetime med den älsklingen så det ser jag fram emot så mycket. <3
Andra saker som gjort mig glad idag är ett grymt spännande mail (ni får se!) och roliga historier av min bästa Physio!

Vad har gjort er glad idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej! Jättefin blogg, är in flera ggr i veckan! Har en pojke som är född 23 januari -15.

  Hur funkar det med förskola hos er, min pojk har nyss börjat men vi får absolut inte lämna på dagis om någon förälder är hemma o ledig. (Tänkte bara när du skriver att du har varit och tränat osv) bara nyfiken, vi bor i norraste Norrland så reglerna kanske skiljer sig åt.

 2. Johanna

  Jag tycker inte heller att du ska ha dåligt självförtroende gällande bloggen! Jag är här inne i stort sett varje dag och spanar efter nya inlägg

 3. Matilda

  Jag håller med ovan! ☺️ Du verkar som en så himla jordnära och fin person! Det skulle vara kul att veta lite mer om dig, vad du gjort i livet och din utbildning, hur du var som barn och hur du och din kille träffades! Hade också varit kul att höra om ni har planer på att gifta er? det skulle vara kul att följa med i bröllopsplanering! Sen är det alltid kul, som mamma, att höra om Vincents utveckling

 4. Lovia Eriksson

  Hej Ida-Marie!
  Vill bara säga att din blogg är jätte fin! 🙂
  Tycker inte att du ska känna att du har dåligt självförtroende för ditt bloggande, jag tycker att det är bra att du är personlig och är ärlig.
  Det hade varit coolt att få läsa om dig själv lite mer, vem du är som person, vad du tycker om och inte tycker om, vad du gör mer än att blogga, vad du vill arbeta med i framtiden, om du trivs i Helsingborg, dina favoritställen i Helsingborg och såna saker också!
  Sen tycker jag att dina outfts är jättefina och det är kul att du lägger upp bilder på det!
  Kanske mer om dig och din fina familj, det hade varit roligt!
  Kanske en tillbakablick på när du träffade din man eller när ni fick er son eller när ni flyttade tillaka till hbg eller hbg eller nånting!
  Det hade varit jätteintressant!

  Kram på dig!

stats