Ida-Marie Isaksson

personliga foton

DSC_0212-2

DSC_0215-2

 

Personliga foton är något jag varit lite dålig på att ha uppe i hemmet men dessa gillar jag verkligen och de sitter lite här och där. Jag har en hel hög i en byrålåda som jag kan byta med också om jag vill. Många av de bästa ögonblicksbilderna är tagna med mobilen och det är även där jag tycker man kan få de bästa filtrena och dessa är framkallade direkt via mobilen (via appen ”framkalla”) Love it!

Började morgonen med att skjutsa mina diamater till träning resp förskolan och sedan direkt till vårdcentralen för att ta nya prover. De förra såg inte så bra ut och jag är faktiskt lite orolig, tom med sjuksköterskeögon. Men jag vet inte så mycket om omständigheterna så jag får helt enkelt vänta och höra vad doktorerna säger. Nu inväntar jag ett spännande bud med summer gear för vår vagn och lite annat smått och gott! Fotodag är det idag också. Massor av inredning väntar, för det regnar ute! Fortsätt önska inlägg!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats