idaisa

Ida-Marie Isaksson

Flowers

DSC_0615-1 DSC_0610 DSC_0600

Här i Helsingborg har det varit regn och rusk idag. Jag har iaf med gott samvete hållt mig inne och städat loss efter besök och resa. Så skönt! Jag kom också iväg till Granngården och Flowerteam och handlade med mig en massa härlig grönt som står ute och väntar på att få bli planterat. Citronträd, apelsinträd och lite annat smått och gott hittade jag, ser fram emot att få det prunkande grönt ute på uteplatsen.
Nu ska Vincent nattas och sedan blir det fotboll. Kram på er!

Top HÄR – Glasögon E&E – Jacka köpt utomlands

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats