idaisa

Ida-Marie Isaksson

linnedrömmar

DSC_0571-2

_2

DSC_0587

Några skokartonger blev ett provisoriskt nattduksbord. Det passar faktiskt in rätt ok! Men jag känner ju rent spontant att den här underbara pallen och den här lampan skulle passa bättre.
Det kliar i min fingrar att göra om lite hemma och skaffa lite nya inredningsdetaljer. Jag är helt såld på hampa, obehandlat trä, gröna växter och linne just nu. De ljuvliga linnesängkläderna hittar du här.

Godmorgon förresten. Jag vaknade med migrän men det börjar ge med sig nu och jag ska ta bilen och uträtta några ärenden. Sedan ska jag ta på mig trädgårdshandskarna och sätta igång med uteplatsen. Det ser ut som att himlen klarnar upp också så jag får nog sällskap av resten av familjen. En fika i solen skulle inte sitta fel!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats