idaisa

Ida-Marie Isaksson

New in:”Suede”skirt (+ rabattkod)

DSC_0624

DSC_0644

sanne-alexandra-suede-skirt

DSC_0641-3

DSC_0642

DSC_0626

Idag fick jag hem denna kjol och lite fler plagg från från Sanne Alexandra’s nya kollektion i faux suede. Den var så sa#ans snygg så den åkte på med en gång. Stylade den med skjortan som också kommer från hennes märke som jag haft ett tag, den använder jag flera gånger i veckan, mitt absoluta favoritplagg just nu! (har storlek XS på allt)

Du hittar dem här och jag har fixat en rabattkod så att ni får 20% om ni handlar, hur bra? Koden är “Ida-marie20”.

Skjorta & Kjol Sanne AlexandraSolglasögon River Island – Skor Zara (oldies) – Klocka Daniel Wellington

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats