idaisa

Ida-Marie Isaksson

Fitbit Smartwatch

smartwatch-pulsklocka

DSC_0535

Vi har en ny leksak här hemma, en smartwatch som heter Fitbit Blaze. Ursprungligen var den menad till mig men jag har inte sett röken av den på senaste tiden utan mannen har snott den. Han är ingen prylkille alls men han älskar den. På bröllopet vi var på i Danmark tävlade killarna tydligen i vem som kom upp högst i puls på dansgolvet… en syn för gudarna!

Den har galet bra features, den har allt egentligen! Den har touchskärm. På klockan kan man se när man får sms och missade samtal. Tid, stegräkning, trappsteg, kalorier. Man kan starta ett träningspass och hålla koll på tid, distans, puls etc. Den har GPS. Den känner av puls riktigt bra (PurePulse) och kan också känna av vilket typ av träningspass man gör. (SmartTrack)
Man synkar den med en app på telefonen och på så sätt kan man kolla upp sina workouts i efterhand och även registrera andra saker som energiförbrukning etc.
man kan också styra Spotify, iTunes och Podcatser mm med den, så man kan ha telefonen liggandes i fickan eller inne på bänken.

Den är en sjukt snygg accessoar. Helsvart tills man lyfter armen och vickar handleden, då klockan lyser upp. Det finns fler olika armband att byta mellan också. Jag har ett extra som är ljusgrått som jag ska byta till om jag någon gång får tillbaka den..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats