idaisa

Ida-Marie Isaksson

Fig tree and sleep

  
Hej på er! Just hemkommer efter att ha lämnat prover på vårdcentralen. Tog en snabb sväng in på Linnea Trädgården och köpte ett litet fikonträd på vägen hem också. Så fint! Hade tänkt att stanna på en lekplats med Vincent men han somnade inne på Linnea. Och när jag nu skulle lyfta in honom så vaknade han såklart, efter bara 40 min sömn. Han sover normalt 2 timmar, ibland mer. M har två träningar och jag är helt slut efter en dålig natt med värk och migrän på morgonkvisten. Så jag vill gärna ha en utvilad pojk och även liten paus känner jag. Men det är ju ibland för mycket att be om, oavsett så löser man ju det. Men jag hoppas hoppas hoppas han kan somna om, han sitter just nu i sin säng och bökar. Sov lite mer kiddo, please!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats