idaisa

Ida-Marie Isaksson

Vincents favoriter

DSC_0691

DSC_0693

DSC_0679-2

Oh yes, nu somnade han. Lagomt till matchen. Hehe!

Lille skatt. Så överkär i honom här just nu. En sån härlig ålder nu alltså. Orden och uttrycken bara sprutar ur han mun. Mest boll, bil, lastbil och opa (grävskopa), hej och hejdå (1 miljon gånger om dagen), sko(han är helt besatt av skor och det är en förbannelse att ha så många hemma), blöja, strumpa, byxEr (noga med hälsingemålet). Hej och ja kommer på skånska. Han är bra på namn och snappar ofta upp dem på första försöket. Men undantag för sitt eget och mitt (mamma), vi heter alla pappa i familjen. Sen lite mer udda saker som att han har börjat räkna. Han fyller i om vi säger ex 1, då säger han 2. Han gillar siffran 8 också så den kommer ofta ganska direkt efter. Ibland slinker det in en sko också. Det märks att vi tittat mycket på fotboll för han har helt plötsligt börjat lägga ner bollen, backa för att ta sats och sedan skjuta, det är inget vi har lärt honom. De senaste dagarna har han haft förmågan att sitta ner och ta det lite chill i soffan en stund, fortfarande en förhållandevis kort stund, men ändå ett framsteg. Han fick också lära sig tjusningen med youtubevideos från ett proffs i Grekland. Och jag måste medge att det är hemskt skönt att ta fram ibland. Som idag när jag skulle ta blodprover med honom som min vingman. Det är bara “Visor med Doreen” som gäller, faktiskt väldigt bra. Klassiska visor med lite mer fart och fina animationer och lite rörelser. Bra för småttingar. Vi är såklart ganska trötta på dem, men hon har iaf en behaglig och fin röst, så man ska inte klaga. Vincent älskar när vi sjunger med. Han är rätt rolig också, gillar att underhålla oss och spela lite allan. Undrar vart det kommer ifrån…. *host* pappan upp i dagen.

Har ni några bra youtubeklipp att tipsa om förresten? Ni har ju alltid en massa bra tips!

Vincents outfit kommer från River Island (t-shirt) H&M (shorts) & Puma (skor)

Min outfit kommer från Sanne Alexandra (rabattkod och mer outfitbilder här!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Min 2 åring älskar Alfons Åberg, Totte och babyloonz. Lugna och sköna videos utan för mkt stressiga ljud och rörelser. Babyloonz är mest musik med fina färgglada animationer.

 2. Katarina

  Så fina ni är mor och son älskar de här bilderna även om dina modell bilder är också jättefina så är den här typen av bilderna mina favoriter. 🙂 Glädjen i ett barns ögon och utstrålningen inget slår sånt. ♡

  Min tips på Youtube videos som jag visar mina barn är om du googla på baby nursery rhimes songs finns ett antal fina som heter Wheels on the bus, tree little kittens, twinkle twinkle little star, old macdonald have a farm mm. De som mina barn gillar är ifrån little baby bum Youtube kanalen heter så och Chuu Chuu tv. 🙂

  En fråga gällande Vincents talutveckling hur gör ni att han pratar. Är det så att ni pratar mycket med honom läser sagor?
  Undrar för att jag har en kille som är ett par månader äldre än Vincent men han pratar tyvärr ännu inte så mycket kan inte kanske tre fyra ord.

  ha en fin kväll fina Ida ♡♡

stats