idaisa

Ida-Marie Isaksson

Strandtips i Athen

DSC_0419-2 DSC_0425-2 DSC_0428-2

Om ni åker till Athen på semester så kan jag rekommendera denna stranden (Vouliagmeni Beach) för sitt extremt klara vatten. Så rent och fint. Här stod de enorma yachterna uppradade och jag förstår verkligen varför. Stor, lång stenstrand (ministenar), det är såklart en Beach Club så man måste betala inträde.
Det blev inte så mycket mer strandliv för oss efter denna dag på resan. V fick nämligen hög feber, (helt utan andra symptom) så vi höll oss hemma eller på lite svalare ställen. Han var pigg och glad ändå och på den 4:de dagen kom utslag över hela kroppen så det visade sig att han fick 3-dagasfebern. Tråkigt att han skulle blir krasslig men skönt att han inte blev så sjuk som man kan bli med 40 gradig feber i den värmen. Något som är skönt i Grekland (eller iaf i Glyfada) är att de har bra apotek med utbildade apotekare som ger bra service (lite som i Sverige) Så behöver man hjälp med ex receptfri medicin och råd är det bara att gå till ett apotek och fråga om hjälp, precis som hemma!

Bikini Lindex

God morgon lördag! Solen skiner i Maria Park men regnmolnen hänger tunga lite längre bort så det vette tusan om vi klarar oss idag. Nu vill jag ha sol- och badväder!
Eftersom det är EM-uppehåll är M ledig två helger och ikväll ska vi ut med ett helt gäng goa vänner och fira en 10-årig bröllopsdag. Kan ni tänka er, de har varit gifta i 10 år och är bara ett par år äldre än oss. Vi har inte ens börjat fundera haha. Vi ligger lite efter om man säger så 🙂 No stress! Det ska iaf bli magiskt härligt och jag hoppas på fint väder till kvällen!
Ha en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats