idaisa

Ida-Marie Isaksson

Nude oxford flatforms

DSC_0752-2

DSC_0755-3

Shoeshopping utomlands är en av mina favoritsysselsättningar, hehe! Det är så roligt att se utbud och att ha något som inte alla andra har, utbudet i Sverige är ju ganska begränsat tyvärr. Tsakiris Mallas är en av mina favoriter i Grekland för att de har ett sånt stort utbud och är väldigt fashionforward i sina modeller. Dessa underbara flatforms föll jag pladask för. Perfekt nude färg och snygga till sommarens ljusa outfits. De har så galet mycket av denna typen (oxfords) av sko som jag verkligen älskar, hade kunnat köpa med mig säkert 5 par! De har webshop med shipping till Sverige också, här hittar du deras den.

Idag är jag hemma med V som har haft hög feber. Nu verkar det dock ha lugnat sig så vi hoppas att det bara var en snabb grej.
Ska ta en liten stödvila nu efter nattens härjningar, sliten mami! Hörs sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats