idaisa

Ida-Marie Isaksson

Summer shades

DSC_0719-3

 DSC_0758-2

DSC_0724

DSC_0714

Jag har satt ihop några outfits i samarbete med River Island som kommer att dyka upp här den närmsta tiden och här kommer en första. Jag gillar verkligen den butiken och varje gång vi besöker Stockholm så så kommer vi alltid hem med något åt hela familjen. Tjejkläderna är helt grymma, men barn och herrkläderna är nästan ännu bättre, så coola! Dessa jeans från River Island är mitt andra par av samma modell och de sitter verkligen som ett smäck. Jag gillar att deras jeans finns i olika benlängder också så att man inte behöver kompromissa, de flesta jeans är nämligen för korta på mig. ( jag har 32R på dessa) De har även kläder i små (32/short) större storlekar (44-50). Alla, oavsett om man är petit eller kurvig, ska kunna klä sig snyggt om man vill det. Hela den här outfiten andas sommar tycker jag och det är så fint att blanda nude/rosa toner med vitt. Det funkar också utmärkt till svart senare till hösten så det är ingen sommarfluga.

Amelie Jeans
Cross Neck Top
Turtoise Sunglasses

Shoes – Tsakiris Mallas

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats