idaisa

Ida-Marie Isaksson

Alice and Fox

alice-and-fox-gungstol

alice-and-fox-gungstol-gra

alica-and-fox-hylla-vit

Inne på Vincents rum är det inte så mycket aktivitet nu för tiden. Det är ju mycket roligare att vara utomhus på sommaren, eller hur? Nu väntar vi bara på att solen ska komma fram så att iv får premiär använda den nya stora roliga poolen. Idag regnar det så vad passar bättre än att pyssla inomhus? Vincent har fått en ny hylla och gungstol från jollyroom.se. Vi behövde verkligen mer förvaring och denna blev perfekt. Jag kan inte påstå att ha “behövde” en till stol, men den är ju så magiskt snygg så jag kunde inte motstå, haha. Den passar ju så bra till bordet och stolarna från som också kommer från Jollyroom. Jag vill ha en också!

Det blev en sjukdag idag också då V är lite småkrasslig. Virusprickar har han och otroligt ledsen inatt igen med lätt feber. Zombievarning på mig idag medan han är pigg som en mört, varför är det alltid så? Vi har en tid till 1,5 års kontroll imorgon så då får de ta en titt på honom för säkerhets skull.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats