idaisa

Ida-Marie Isaksson

Flattered

DSC_0881-2

DSC_0884

DSC_0886-2

Säg hej till mina nya pointy flats! Jag kunde inte låta bli att klicka hem ett till par Flattered ballerinas. Ni som följer mig på instagram kanske såg att jag fick en rabattkod att dela med mig till er. Med “idamarie15” får man 15% på hela sortimentent (gäller 2 dagar till så skynda!).

Lilleman mår lite bättre och vi har varit ute större delen av eftermiddagen. Letade upp en ny lekpark och tog en glass, mums! Kvällen avslutades på en mindre kul sätt då vår elgräsklippare gick sönder, buhu. Så tråkigt att köpa såna grejer. Nu går mina ögon i kors och jag ska se ett avsnitt av Kardashians och sedan hoppa isäng, hoppas på en bra natt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Tack för svaret, men nu när jag skulle beställa dem så stod det att rabattkoden gått ut, så det blir nog inget köp.

  2. Mia

    De är så snygga, är oxå sugen på ett par. Det står på deras sida att de är små i strl. stämmer det, ska jag som alltid har 38 i skor ta 39? Vad tycker är de små i strl?

stats