idaisa

Ida-Marie Isaksson

Tropical style.

DSC_0784-2

river-island-mini-shoes

river-island-mini-summer

Här har vi en sommaroutfit till de små som jag har tagit fram i samarbete med River Island. Jag älskar den avslappnade looken med en ledig men snygg t-shirt (den sitter så snyggt och har en grymt pris) och något mer stilrent till. Hatten och skorna är ju bara för söta! Det kanske blir en midsommaroutfit. Du hittar dem i River Island’s webshop och i butikerna i Gallerian på Hamngatan och i Mall of Scandinavia. Ang storlekar så är mini ganska små i storlek så jag tar alltid en storlek större. De sitter perfekt. Nu har jag t.ex 2-3 år istället för 18-24 mån.

T-shirt här (online exclusive)
Skinnloafers här
Hatt här

Något jag saknar på marknaden är lite enkla men snygga byxor till killar, ex ankelkorta svarta och grå byxor. Kanske borde börja sy själv. Tills vidare har jag löst det med ett par vanliga lite tjockare tights som jag viker upp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats