idaisa

Ida-Marie Isaksson

Glad midsommar!

   
    
  
    
    
   
Glad midsommar! Vi har spenderat dagen i en underbar nöjespark 20 min från Helsingör hela dagen. Stålande solsken och otroligt varmt hela dagen. Jag, Micke och Marius svalkade oss med att åka flumride, så jäkla kul! Vi roade oss också med diverse spel, jag älskar skytte! Det visste ni inte om mig va? Nu är vi helt slut och det är skönt att vi inte har något annat planerat för kvällen. Vi ska krypa upp i soffan och kila på Game of Thrones och äta lite gotta. Imorgon ska vi köra vår midsommarlunch istället! Utvilade och fräscha!
Ha en underbar midsommar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats