idaisa

Ida-Marie Isaksson

Blommiga byxor och skjortor med detaljer

gucci_loafers_idamarie_blogg

skjorta_idamarie_blogg

pyjamapant_flowery_idamarie

tie_skirt_riverisland_

Ja det verkar som att våren har tagit ett litet grepp om Helsingborg för nu är det över 10 grader varmt för 4:de dagen denna veckan. Solen strålar in genom fönstren och känslan är definitivt VÅR. Det är ju fredag dessutom, bästa dagen på veckan. Jag har ett ärende på stan lite senare och ska ta på mig mina nya blommiga “pyjamasbyxor” och skjortan med den snygga detaljen på ärmen jag beställde från River Island. Över tar jag en lång kappa för att tona ner mönstret på byxorna lite och låta dem kika fram lite under kappan. Så himla snyggt och vårens stora trend om ni frågar mig.

Nu ska jag sätta igång med lite kvarvarande jobb och sedan en tur till banken. Ikväll kommer en vän över på middag och lite häng. Det ser vi fram emot. Tacos står på menyn, vad annars? Haha!
Det ska firas en grej också, men det kan jag inte berätta om riktigt än. Mycket snart dock!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Loafersen var snygga men fattar inte pälsen på sidorna påminner lite om djur. Vet att de är populära bland kändisarna. Gucci skor är överlag fina men varför har de pälsen på sidorna? 😄

    Var kan man köpa den parfym som du tipsade om häromdagen?

stats