idaisa

Ida-Marie Isaksson

Turkos sammetsfotölj&50% rabattkod

jotex-ispo

Lite smått och gott som dyker upp bland nyheter och som inspirerar mig. Sammetsfotöljen var ju ett riktigt fynd, mattorna likaså. Den vita ullmattan skulle jag vilja ha till Vincents rum sedan.
Pallen skulle passa perfekt inne i badrummet. Att lägga handduken på och att komma upp lite om man är kort i rocken. Den där typen av lampa som bara är en “pinne med en rak skärm är jag lite sugen på att sätta över vår lilla “köksö”. Om man nu kan kalla det köksö, men en liten bar är det iaf. Där kommer det att behövas en lampa och då funderar jag på en sådan liknande.

Jotex firar ny hemsida med fina rabattkoder!
Med koden 171999 kan ni som nya kunder få 50% på dyraste varan*
Koden 171355 ger befintliga kunder 30% rabatt på dyraste varan *

*Erbjudandet gäller vid nybeställning 2017. Gäller t.o.m. 2017-03-31. Gäller endast för nya kunder (ej handlat senaste två åren). Rabatten dras av på den dyraste varan. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på produkterna ur möbelkategorin. Gäller endast en gång per kund.

Sammetsfotölj med mässingsdetaljerMattsvart lampaGrå MattaFyrkantiga sammetspuffarTaklampaRunda sammetspuffarPallVit ullmattaDuvblå filtKorg

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats