idaisa

Ida-Marie Isaksson

Grått rustikt porslin

rustikt_porslin_gra_bitz

bitz_mio_porslin

gratt_porslin_idamarie_blogg

Hej slappesöndag. Jag drog på en rejäl sovmorgon imorse och vaknade helt förvånad och förvirrad klockan 11. Vet inte när det hände sist, men så himla skönt!
Nu sover V middag och sedan ska vi ut på några missions. Vi ska bland annat köpa lite mer delar till vår nya servis som jag är helt kär i. Nu ska vi köpa till muggar, tallrikar och några ungskärl. Så himla snygg färg och perfekt storlek på de olika grejerna. Alla delar är unika i sin färg och är micro och ugnssäker. De djupa tallrikarna är optimala för V som behöver en hög kant för att få upp maten på skeden. Så nu har vi kunnat göra oss av med alla udda och lätta “bebistallrikar”. Serien heter Bitz och finns även i Svart. Ett riktigt fynd!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats