idaisa

Ida-Marie Isaksson

Snoopy lampa

flos-snoopy

snoopy-lampa

snoopy-lamp

Idag när jag irrade runt på Väla så sprang jag på den här sötnosen. Den påminner lite om Flos Snoopy. Och gissa vad den kostade, 70 spänn!! Den haffade jag rätt snabbt ska jag säga (sugen på en i svart också) och den passade helt perfekt på sidobordet där hemma. Du hittar den här. Här hittar du originalet Flos Snoopy.

Lugnet har lagt sig i Maria Park och vi ska snart hoppa ner i soffan. Vi har ingen serie att kolla på så om ni sitter inne med något riktigt bra ny serie så får ni gärna tipsa! Och om ni inte följer mig på instagram så tycker jag att ni ska kika in där nu. Jag och fyra underbara brudar har en mega-SFS där vi når ut till över 50.000 följare. @idamarieisaksson heter jag där. Jag vill ha en en massa nya fina konton att följa så join in!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idaisa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats